Ford isi extinde gama de vehicule cu noul Puma ST 2021

Pentru a-si completa gama de autovehicule, Ford lanseaza modele noi, de la sedanuri si hatchback-uri, la crossover-uri, SUV-uri si camioane. Rangerul de la Ford a revenit pe piata automobilelor, in timp ce modelul EcoSport, de dimensiuni mici, s-a lansat in Statele Unite pentru a face intrarea noii versiuni.

Jim Farley, directorul executiv de la Ford, a distribuit ieri un anunt despre noul Ford Puma ST 2021, facandu-se cunoscuta intentia acestora de a introduce cat mai repede vehiculul pe piata americana. Farley a mai adaugat ca, in viitorul apropiat, ar vrea sa vada o imbunatatire a marcii, oferind vehicule mai accesibile. Ford a subliniat ca va pune accentul mai mult pe lansarea de crossover-uri si SUV-uri.

Modelul este disponibil cu patru moduri de deplasare selectabile: Normal, Eco, Sport si Pista. Fiecare setare adapteaza performanta masinii prin modificarea diagramei de functionare a motorului, de 1.5 litri cu trei cilindri, care produce 197 de cai putere,  a reactiei pedalei de acceleratie si directiei, precum si a setarilor de control al tractiunii si stabilitatii. Astfel, modelul poate fi adaptat si condus la orice orice setare, in timp ce informatiile cheie sunt afisate pe panoul de bord digital de 12.3 inci. 

Spatiul de incarcare al noii versiuni include un compartiment separat numit MegaBox, care dispune de o captuseala impermeabila si un dop de scurgere, facilitand curatarea cu apa. Spatiul suplimentar de depozitare are un volum de 80 litri si poate cantona articole cu dimeniuni  de maximum 115 cm inaltime. 

1, 'include' => $prevPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $prevPost = get_posts($args); foreach ($prevPost as $post) { setup_postdata($post); ?>

1, 'include' => $nextPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $nextPost = get_posts($args); foreach ( $nextPost as $post ) { setup_postdata($post); ?>