Ford introduce trei versiuni noi pentru modelul Explorer

Producatorul american isi extinde in mod constant gama Explorer cu versiuni suplimentare pentru a atrage un public mai larg de potentiali cumparatori. Chiar la inceputul acestui an, a introdus noul Explorer King Ranch si se stie foarte bine ca un Explorer Timberline este in curs de dezvoltare. In plus, se pare ca producatorul auto va scoate trei versiuni noi pentru 2021.

Motor1.com estimeaza ca vedeta anului va fi noul model Explorer Enthusiast ST, o versiune ST, dar mai accesibila ca pret. Modelul vine echipat cu acelasi motor turbo de 3.0 litri care produce cei 400 de cai putere si vine la pretul de 49.995 dolari. Este de mentionat faptul ca Explorer ST standard are un pret de pornire de 52.830 de dolari pentru 2021. 

La fel ca SUV-ul de performanta obisnuit, Explorer Enthusiast ST este echipat standard cu o cutie de viteze automata cu 10 trepte si cu o tractiune integrala. Companua promite o viteza maxima de 230 de kilometri pe ora, pentru care spune ca este de neegalat la acest pret din segmentul vizat. 

O alta adaugire la modelul Explorer din 2021 este versiunea Platinum RWD. Echipamentul bogat vine cu o configuratie de transmisie ceva mai accesibila pentru pietele in care tractiunea integrala nu este necesara. Ca parte a echipamentului standard, Platinum RWD vine cu scaune speciale si cu volanul invelit in piele, borduri de usa si cotiere pentru consola din fata. 

Nu in ultimul rand, Ford lanseaza si Platinum Hybrid cu un pret de pornire de 53.085 de dolari care dispune de un sistem hibrid familiar, format dintr-un V6 de 3.3 litri combinat cu un motor electric care degaja 318 de cai putere. 

Producatorul auto a explicat ca noile optiuni Explorer sunt deja disponibile la comanda, iar primele livrari sunt programate pentru vara lui 2021. 

1, 'include' => $prevPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $prevPost = get_posts($args); foreach ($prevPost as $post) { setup_postdata($post); ?>

1, 'include' => $nextPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $nextPost = get_posts($args); foreach ( $nextPost as $post ) { setup_postdata($post); ?>