Ford dezvăluie pe 25 mai o nouă ediție specială Ranger Raptor în Europa

Noua ediție specială Ranger Raptor a fost previzualizată într-un clip videoclip creat de Team Fordzilla, departamentul de curse al companiei. Potrivit presei internaționale, modelul în ediție specială a fost programat pentru debutul oficial pe 25 mai și se așteaptă să vină cu o serie de specificații atât la exterior, cât și la interior, însă un lucru este sigur, detaliile tehnice rămân neschimbate. 

În termeni de putere, pick-up-ul vine echipat cu motorul EcoBlue de 2.0 litri care produce 210 CP și cuplu de 500 Nm, iar în ciuda celor 2.5 tone, modelul american atinge suta de kilometri pe oră în 10.6 secunde. Designul exterior este similar cu versiunea Ranger Raptor X  cu dungi negre și accente portocalii care a fost dezvăluită recent pentru piața australiană. 

Echipa Fordzilla se află într-o relație strânsă cu Ranger Raptor încă de la lansarea modelului care a avut loc în 2018, în cadrul unui spectacol de jocuri pe computer. Centrul Ford din Europa este responsabil pentru producerea, vânzarea și repararea vehiculelor companiei americane pe 50 de piețe individuale și are în prezent aproximativ 43.000 de angajați. 

1, 'include' => $prevPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $prevPost = get_posts($args); foreach ($prevPost as $post) { setup_postdata($post); ?>

1, 'include' => $nextPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $nextPost = get_posts($args); foreach ( $nextPost as $post ) { setup_postdata($post); ?>