Ford Craiova a produs 1.5 milioane de motoare EcoBoost

Producatorul american a declarat ca a atins borna de 1.5 milioane de motoare EcoBoost de un litru fabricate la uzina din Craiova, incepand din 2012. 

In prezent, uzina din Craiova produce motorul EcoBoost de 1.0 litri, atat in versiunile mHEV de 125 CP si 155 CP, cat si in versiunile standard de 95 CP, 100 CP si 125 CP.  Potrivit companiei, productia din Craiova asambleaza un motor o data la fiecare 42 de secunde, depasind cifra de 1.700 de motoare pe zi. 

Anul trecut, mai mult de jumatate din totalul vehiculelor vandute pe piata europeana au fost cu celebrul motor EcoBoost de 1.0 litru, iar un Ford Puma ST Line, recent iesit din linia de productie de la Craiova va purta propulsorul cu numarul 1.500.000. 

In prezent, fabria din Craiova detine peste 6.000 de muncitori angajati pentru pentru productia de automobile si de motoare, dintre care aproximativ 1.100 sunt repartizati doar la uzina de motoare in 3 si 4 schimburi, avand in vedere cresterea de piata inregistrata in ultimul timp. 

1, 'include' => $prevPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $prevPost = get_posts($args); foreach ($prevPost as $post) { setup_postdata($post); ?>

1, 'include' => $nextPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $nextPost = get_posts($args); foreach ( $nextPost as $post ) { setup_postdata($post); ?>