Fiat lanseaza doua modele noi in Romnaia

Potrivit unei declaratii publicate pe wall-street.ro, producatorul italian va lansa anul acesta doua modele noi in Romania: Fiat 500 electric si un vehicul cu ardere interna. 

Noul hatchback electric face parte din a doua generatie a modelului Fiat 500 si va aparea pe piata romaneasca cu o caroserie in trei usi (500 3+1), iar spre deosebire de modelul anterior, acesta va consta cu 2.000 euro mai mult.

Modelului de oras 500 cabrio este dotat cu doua motore: versiunea cu 95 CP si versiunea 118 CP, ambele se gasesesc in Germania la pretul de 23.000 de euro, respectiv 27.500 de euro.

Avand o baterie litiu-ion cu o capacitate de 42 kWh, autonomia vehiculului poate ajunge pana la 320 de kilometri. Bateria se poate incarca si la statiile rapide cu pana la 85 kW, intr-un timp de 35 de minute, pe cand la wall-box-uri, o incarcare completa poate dura si aproximativ 14 ore. 

Versiunea electrica este cu 6 centimentri mai lunga decat varianta anterioara, avand 3.63 metri lungime, 1.69 metri latime si 1.48 metri inaltime, cu circa 6 centimetri mai lunga decat varianta anterioara. La nivel vizual, principalele diferente constau in designul farurilor LED, partea frontala si amplasarea logoului pe grila. Interiorul dispune de un panou digital de 7 inci si un sistem de infotainment de 10.25 inci, echipat cu sistemul multimedia Uconnect 5.

Anul trecut in noiembrie, modelul hibrid a ajuns si in reprezentantele din Romania, avand un pret de 13.500 euro cu TVA si un motor de 1.0 pe benzina care produce 70 CP. 

Versiunea noua Fiat Tipo facelift, va avea o bara de protectie restilizata, o noua grila si un nou logo, similar cu cel al modelului electric. Producatorul introduce noul motor GSE T3 pe benzina, cu un rezervor de 1 litru cu trei cilindri, care degaja 100 CP.

1, 'include' => $prevPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $prevPost = get_posts($args); foreach ($prevPost as $post) { setup_postdata($post); ?>

1, 'include' => $nextPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $nextPost = get_posts($args); foreach ( $nextPost as $post ) { setup_postdata($post); ?>