Fiat e-Ulysse – un nou model electric pentru piața europeană 

Producătorul de automobile a introdus recent un nou vehicul electric pentru piața europeană. Monovolumul promite o autonomie de 330 de kilometri și vine disponibil cu două baterii, fiecare cu o capacitate de 50 sau 75 kWh. Potrivit companiei, mașina poate fi configurată cu 7 sau cu 8 locuri, urmând să fie disponibil pentru livrări mai târziu, în luna mai. 

Fiat e-Ulysse este al doilea vehicul electric produs de marca italiană, despre se spune că a fost conceput pentru a servi ca mijloc de transport cu zero emisii pentru firme de taxi, hoteluri și alte companii cu flote mari. Drept urmare, clienții pot alege între cele două baterii: una mai mică cu o capacitate de 50 kWh și cealaltă mai mare cu o capacitate de 75 kWh. 

În regim WLTP, vehiculul se lăuda cu o autonomie de 330 de kilometri, iar bateria poate fi încărcată de la 0 la 80% în 45 de minute datorită unui sistem de încărcare rapid de 100 de kW. În ceea ce privește specificațiile tehnice, modelul vine echipat cu un motor care dezvoltă  136 de cai putere și un cuplu de 260 Nm. Potrivit surselor oficiale, viteza nu depășește 130 de km/h, iar detalii despre timpii de accelerație nu se cunosc încă. 

Monovolumul este disponibil cu 7 locuri și 16 configurații diferite sau cu 8 locuri și 12 configurații diferite. Modelul electric vine cu o masă rabatabilă între al doilea și al treilea rând de scaune ca parte a pachetului de echipare Lounge. Capacitatea portbagajului este de 4200 litri cu scaune montate, în timp ce versiunea Long, mai alungită, are o capacitate de 4900 litri. Frânarea automată de urgență, avertizarea de părăsire a benzii de rulare, monitorizarea punctelor moarte și recunoașterea semnelor de circulație se numără printre tehnologiile disponibile pe Fiat e-Ulysse. 

Clienții care se orientează către pachetele premium vor găsi la interiorul modelului un ecran central de 7 inci, scaune îmbrăcate în piele, plafon panoramic, faruri xenon, deschidere electrică a portbagajului și un sistem de purificare a aerului. Producătorul italian nu a oferit încă lista de prețuri, însă se știe că monovolumul va fi disponibil în Europa, începând cu luna mai. 

Sursă: automarket.ro

1, 'include' => $prevPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $prevPost = get_posts($args); foreach ($prevPost as $post) { setup_postdata($post); ?>

1, 'include' => $nextPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $nextPost = get_posts($args); foreach ( $nextPost as $post ) { setup_postdata($post); ?>