Fiat 500X Yachting se pregătește pentru debutul noii generații

La începutul anului, producătorul italian și-a făcut cunoscută intenția de a lansa o versiune cabrio a crossover-ului compact 500X. Momentan, există informații mai mult sau mai puțin confirmate despre noul concept, însă se știe deja că vine o serie de noi actualizări. 

Această nouă versiune a SUV-ului italian se caracterizează mai ales prin acoperișul său din țesătură, care îl transformă mai degrabă într-un vehicul tradițional cu acoperiș deschis, decât într-o decapotabilă Volkswagen T-Roc Cabriolet. 

Noul 500X Yachting este mai mult decât un acoperiș. După cum sugerează și numele, iahturile sunt o sursă de inspirație pentru acest crossover ediție specială, care se vede atât în tabloul de mahon, cât și în materialele de calitate nautică găsite în interior. 

Teaserul publicat pe Instagram menționează, de asemenea, accente în culoarea albastru de ocean, care se referă probabil la nuanța sa exterioară și la o parte dintre finisaje. De asemenea, se pot observa mai multe insigne speciale atât în interior, cât și în exterior, însă alte detalii, dacă există, sunt încă nedezvăluite.

Potrivit presei internaționale, data lansării a fost programată astăzi, pe 1 iulie, pentru a sărbători premiera „Green Pass” care permite libertatea de mișcare în cele 27 de țări ale Uniunii Europene. 

1, 'include' => $prevPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $prevPost = get_posts($args); foreach ($prevPost as $post) { setup_postdata($post); ?>

1, 'include' => $nextPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $nextPost = get_posts($args); foreach ( $nextPost as $post ) { setup_postdata($post); ?>