Ferrari va participa la cursele de anduranta cu noul supercar din 2023

Producatorul italian se va alinia la Campionatul Mondial de anduranta FIA cu noua versiune LMH, gata sa preia victoria in fata modelelor de la Toyota, Peugeot, Glickenhaus si ByKolles, in timp ce Audi, Porsche si Acura construiesc noi prototipuri LMDh care vor fi, de asemenea, eligibile pentru a concura la categoria Supercar de la Le Mans.

„In peste 70 de ani de curse, pe piste din intreaga lume, am condus masinile noastre catre victorie, explorand solutii tehnologice de ultima generatie”, a declarat John Elkann, presedintele companiei Ferrari. Asadar, cu noul program Supercar Le Mans, producatorul auto isi declara inca o data angajamentul sportiv si hotararearea de a fi in topul marilor evenimente mondiale de motorsport.

In ultimele saptamani, noua versiune, destinata exclusiv raliurilor, a trecut prin fazele de proiectare si simulare, astfel ca la cincizeci de ani de la ultima sa participare la categoria premium a Campionatului Mondial de Masini Sport, producatorul va intra in clasa Supercar FIA, insa numele oficial al masinii si pilotii care vor forma echipele se vor anunta ulterior. 

Ferrari a obtinut  24 de titluri mondiale si 36 de victorii in cursa de „24 de ore de la Le Mans”. 

1, 'include' => $prevPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $prevPost = get_posts($args); foreach ($prevPost as $post) { setup_postdata($post); ?>

1, 'include' => $nextPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $nextPost = get_posts($args); foreach ( $nextPost as $post ) { setup_postdata($post); ?>