Ferrari va dezvălui un nou supercar pe 24 iunie

Producătorul de lux a anunțat oficial data la care va dezvălui noul conceptul ce se dorește a fi „revoluționar”, potrivit companiei. Deși Ferrari nu a oferit prea multe detalii despre viitorul model, David Tonizza, campionul mondial din seria F1 F1 din 2019, a sugerat că supercarul va fi o abatere radicală de la actuala linie a mărcii. 

Există șanse foarte mari ca noul vehicul să fie supercarul hibrid confirmat de companie în urmă cu aproximativ 3 ani. În cazul în care estimarea este corectă, noua mașină va fi echipată cu un propulsor V6 de 3.0 litri cu două turbocompresoare și un singur motor electric, dezvoltând o putere totală de 700 CP. 

Spre deosebire de modelul SF90 cu tracțiune integrală, noul model va fi oferit în exclusivitate cu tracțiune spate. Nu se știe încă dacă motorul va fi o creație proprie sau va fi preluat de pe Maserati MC20. Propulsia hibridă va apărea, de asemenea, în viitorul SUV Purosangue și va fi esențială pentru continuarea eforturilor de electrificare a mărcii, care va include un model complet electric până în 2025, informează presa internațională.

1, 'include' => $prevPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $prevPost = get_posts($args); foreach ($prevPost as $post) { setup_postdata($post); ?>

1, 'include' => $nextPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $nextPost = get_posts($args); foreach ( $nextPost as $post ) { setup_postdata($post); ?>