Ferrari Breadvan Hommage este poate fi o sursa de inspiratie

Designerul Niels van Roij a finalizat recent noul vehicul Ferrari Breadvan Hommage, despre care producatorul de autocare spune ca este o sursa de inspiratie pentru urmatorul sau proiect. 

Compania a decis sa-i ofere clasicului Ferrari Daytona Shooting Brake din anii 1970 o versiune moderna. In prezent, vehiculul este considerat unic si poate fi observat din imaginile vehiculate pe internet. Nasul inclinat, cu varful orientat spre sol, aminteste imediat de modelul Daytona. Spatele extins si cele doua panouri de sticla separate in mijloc ofera o forma nemaiintalnita in gama vehiculelor de la Ferrari. 

Cel putin pana acum, Niels van Roij nu a specificat care este baza noii creatii, iar singura afirmatie a companiei este ca: „Vehiculul de baza este un grand tourer produs de un producator italian de automobile. Modelul cu doua locuri a fost produs din 2006 pana in 2013 si va suferi modificări semnificative ale designului pentru aproape fiecare panou al caroseriei”, au citat cei de la Motor1.com. 

Se pare ca arhitectul Bob Gittleman a cerut ceva special de la importatorul Ferrari Chinetti Motors, astfel ca Luigi Chinetti a lucrat cu o firma din Marea Britanie pentru a modifica masina. Rezultatul a fost un Ferrari 365 GTB / 4 din 1972 revizuit, cu o noua linie de acoperis si cele doua panouri de sticla deschise. 

Vehiculul a fost restaurat in 2001, iar Gooding & Co a inclus frana de tragere in licitatia Monterey din 2016.

1, 'include' => $prevPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $prevPost = get_posts($args); foreach ($prevPost as $post) { setup_postdata($post); ?>

1, 'include' => $nextPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $nextPost = get_posts($args); foreach ( $nextPost as $post ) { setup_postdata($post); ?>