Ferrari anunta ca nu va lansa primul sau supercar electric mai devreme de 2025

Producatorul italian va lansa primul sau model pur electric in cursul lui 2025 si promite ca viitoarea sa masina alimentata cu baterii va incanta noua generatie de fani ai brandului prin „unicitate si pasiune”. 

A trecut ceva timp de cand compania a lansat ideea potrivit careia se pregatesc sa scoate pe piata auto primul supercar complet electric, insa a refuzat anterior sa anunte data de lansare a noii tehnologii EV. La adunarea generala anuala din cadrul companiei Ferrari, presedintele Elkann a declarat ca firma intentioneaza sa dezvaluie modelul nu mai devreme de 2025 si ca trebuie sa ne asteptam la ceva revolutionar din toate punctele de vedere. 

Oferind detalii mai specifice despre planurile companiei in ceea ce priveste electrificarea vehiculelor la scara larga, reprezentantul marcii, Jacob Elkann, a ecplicat ca strategia EV include modele hibride plug-in, dar si o revenire la cursa de 24 de ore de la Le Mans in 2023 cu un nou supercar. 

Desi Elkann nu a oferit prea multe detalii specifice despre noua tehnologie EV, anul trecut  brevetele de inventie au dat de inteles ca producatorul auto lucreaza deja la un model in doua usi si cu doua motoare electrice, cate unul pe fiecare roata. 

Potrivit declaratiilor, marca se pregateste pentru lansarea a trei modele in lunile urmatoare, desi detaliile in acest sens par sa lipseasca. La sfarsitul anului trecut, Ferrari a inregistrat un total de 9.119 de unitati vandute, ceea ce reprezinta o scadere cu aproximativ 10% fata de 2019. 

1, 'include' => $prevPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $prevPost = get_posts($args); foreach ($prevPost as $post) { setup_postdata($post); ?>

1, 'include' => $nextPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $nextPost = get_posts($args); foreach ( $nextPost as $post ) { setup_postdata($post); ?>