Fabrica de componente electronice din Timisoara a inceput sa produca o noua generatie de produse

Continental, producatorul international de componente auto, anunta ca o noua generatie de componente electronice vor fi produse in fabria dinTimisoara, printre care se numara si un nou instrumentar digital de bord.

In contextul revolutiei industriei 4.0, dezvoltarea noii tehnologii de catre divizia Continental din Timisoara a dus la o extindere continua a portofoliului de produse, iar un astfel de exemplu este noua generatie a instrumentarului digital de bord, proiectat pe parbrizul vehiculului. 

Cu ajutorul acestuia, soferii primesc in timp real informatii despre viteza, combustibil, sau navigare. In plus, pe langa aceste informatii de baza, noua generatie ajuta soferul sa se orienteze mai bine in trafic si sa perceapa mai usor vehiculele din apropierea sa. Totodata, spre deosebire de versiunile mai vechi, optimizarea dispozitivului permite afisarea de notificari personalizate in functie de ce cerintele pasagerilor. 

Un alt produs fabricat in centrul de productie din Timisoara este sistemul de control al amortizarii, considerat de o importanta majora in cadrul sistemelor de siguranta, destinate platformelor electrice si conventionale ale unui producator premium. 

Fabrica din Timisoara produce anual circa 15 milioane de produse finite, printre care dispozitive de siguranta, cum ar fi centurile sau unitati de control pentru aiberg, servicii de urgenta, cum ar fi cele de franare si parcare, lumini de avertizare, unitati de control pentru reglarea suspensiei si pentru echipamente speciale, instrumente de bord, stabilizare verticala si altele. 

1, 'include' => $prevPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $prevPost = get_posts($args); foreach ($prevPost as $post) { setup_postdata($post); ?>

1, 'include' => $nextPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $nextPost = get_posts($args); foreach ( $nextPost as $post ) { setup_postdata($post); ?>