Europa, prima regiune din lume care a introdus eticheta pentru anvelope cu aderență pe gheață

Etichetele anvelopelor comercializate pe continentul european au fost reînnoite și conțin acum informații suplimentare privind performanțele în condiții speciale, dar pun la dispoziția șoferilor și un cod QR care permite accesul către o bază de date extinsă. Europa a devenit prima regiune din lume care a introdus eticheta pentru anvelope cu aderență pe gheață, însă specificațiile nu se aplică anvelopelor de iarnă cu ținte. 

Codul QR le oferă șoferilor informații despre anvelopele disponibile în prezent pe piața europeană, astfel încât cei interesați, să poată poate face alegeri documentate în funcție necesitățile fiecăruia. Începând cu 2021, anvelopele all-season, comercializate în Uniunea Europeană au primit primele etichete UE în acest an, care consemnează rezistența la rulare, aderența pe carosabil ud și nivelul de zgomot exterior la rulare. Toate anvelopele produse după data de 1 mai 2021 sunt prevăzute cu noile etichete. 

Pe viitor, etichetele anvelopelor vor conține mai multe detalii referitoare la gradul de uzură, kilometrajul sau durata de viață pe șosea, decizie luată pentru următorii câțiva ani, timp în care se vor evalua metodele de testare, spune Jarmo Sunnari, SRA Manager, Nokian Tyres.

Sursă: wall-street.ro

1, 'include' => $prevPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $prevPost = get_posts($args); foreach ($prevPost as $post) { setup_postdata($post); ?>

1, 'include' => $nextPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $nextPost = get_posts($args); foreach ( $nextPost as $post ) { setup_postdata($post); ?>