Elvețienii de la ABB oferă cea mai rapidă experiență de încărcare de pe piață pentru mașinile electrice

Terra 360 este cel mai nou produs lansat de ABB, o companie de echipamente electrice și industriale din Elveția. Fiind descris ca cea mai puternică stație de încărcare pentru vehicule electrice, acesta poate încărca simultan până la patru mașini cu distribuție dinamică a puterii. 

Dispozitivul modular are o putere maximă de 360 kW și este capabil să încarce complet orice mașină electrică în mai puțin de 15 minute, asta în cazul în care încărcătorul intern al mașinii sau platforma electrică permit astfel de puteri de încărcare. Elvețienii susțin că stația poate livra energia necesară pentru a parcurge 100 de kilometri în doar 3 minute. 

Terra 360 va fi disponibil în Europa de la sfârșitul acestui an, iar din 2022 va debuta și în Statele Unite, America Latină și Asia Pacific. Pe lângă faptul că răspunde nevoilor șoferilor, încărcătoarele Terra 360 pot fi instalate și în incintele comerciale ale unei organizații pentru a încărca autoturisme, autoutilitare și camioane cu flotă electrică. 

ABB este lider mondial în infrastructura vehiculelor electrice, oferind întreaga gamă de soluții de încărcare și electrificare pentru mașini cu emisii zero, autobuze electrice și hibride, camionete, camioane, nave și căi ferate. 

1, 'include' => $prevPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $prevPost = get_posts($args); foreach ($prevPost as $post) { setup_postdata($post); ?>

1, 'include' => $nextPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $nextPost = get_posts($args); foreach ( $nextPost as $post ) { setup_postdata($post); ?>