Elon Musk pregateste un update pentru Tesla Cybertruck

Compania va prezenta un update pentru versiunea de serie a pick-up-ului electric Cybertruck, in cea de-a doua parte a anului curent.

Noul vehicul electric a fost prezentat la sfarsitul lui 2019, iar conform declaratiilor lui Elon Musk, acesta va fi produs incepand cu sfarsitul acestui an, la o noua uzina din Texas. 

In 2019, compania nu anuntase concret unde va fi ridicata fabrica, insa un detaliu cert a fost plasarea acesteia pe teritoriul Statelor Unite ale Americii. Tesla a confirmat ulterior ca productia vehiculul electric Cybertruck va avea loc la uzina Gigafactory Texas, insa potrivit directorului companiei, fabrica este inca in curs de finalizarea.  

Elon Musk a declarat ca, pana ce vor fi incheiate lucrarile, compania va prezenta un update pentru Tesla Cybertruck in cel de-al doilea trimestru al acestui an, astfel ca productia pick-up-ului electric ar putea incepe din toamna.

Se estimeaza ca noul vehiculul electric va avea o capacitate de incarcare de 1.6 tone si va atinge o autonomie de pana la 800 de kilometri cu tractiune integrala. 

1, 'include' => $prevPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $prevPost = get_posts($args); foreach ($prevPost as $post) { setup_postdata($post); ?>

1, 'include' => $nextPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $nextPost = get_posts($args); foreach ( $nextPost as $post ) { setup_postdata($post); ?>