Editiile speciale Fiat Hey Google vin cu asistenta vocala

Modelele 500 Hey Google au inclus ultima versiune a asistentului Hey Google, care permite controlul vocal si, de asemenea, permite utilizatorilor sa verifice informatii despre masina lor prin intermediul smartphone-ului sau al unui Google Nest Hub .

Masinile sunt, de asemenea, echipate cu cea mai recenta versiune a cutiei telematice Fiat, care poate fi controlata folosind Hey Google si care monitorizeaza locatia si traseele vehiculului. De asemenea, in cazul in care cineva incearca sa fure masina, aplicatia va trimit notificari. 

Cele trei modele prezinta o serie de elemente de design speciale, inclusiv o livra speciala de culoare alba sau negra in doua tonuri. 500 Hey Google este disponibil in versiunile hatchback si cabriolet si vine echipat cu un propulsor pe benzina de 69 CP, jante din aliaj de 15 inci, volan sport si un nou panou de bord argintiu mat. Hatchback-ul poate fi achizitionat la pretul de 16.005 lire sterline, iar cabrio-ul la 18.665 lire sterline. 

Modelele 500X si 500L Hey Google sunt echipate atat cu jante din aliaj de 16 inci, cat scaune noi cu tablouri de bord de un argintiu mat. Versiunea 500X este oferita cu doua optiuni de motoare pe benzina: de 118 CP cu 1.2 litri si de 148 CP cu 1.3 litri care costa, 20 764 lire sterline, respectiv 23 264 lire sterline. 

Toate editiile Hey Google vor veni, de asemenea, cu un kit de bun venit, care include un Google Nest Hub si un capac special pentru chei. De asemenea, acestea sunt oferite numai pe modelele ICE 500, iar livrarile se estimeaza ca vor incepe la mijlocul lunii aprilie.

1, 'include' => $prevPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $prevPost = get_posts($args); foreach ($prevPost as $post) { setup_postdata($post); ?>

1, 'include' => $nextPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $nextPost = get_posts($args); foreach ( $nextPost as $post ) { setup_postdata($post); ?>