Editiile limitate Ford Ranger Stormtrak si Wolftrak au fost dezvaluite si vin cu o serie de caracteristici speciale

Producatorul american a lansat cele doua modele Ranger Stormtrak si Ranger Wolftrak in editie limitata, iar in timp ce versiunea Stormtrak vine sub forma unui pick-up intr-un finisaj mai distinctiv, destinat soferilor cu un stil de viata mai activ, Wolftrak este un pick-up cu un stil mai robust, conceput pentru clientii care doresc o experienta off-road de performanta. 

Pe langa toate caracteristicile standard ale versiunii Wildtrak, Stormtrak vine intr-un finisaj de coloare unica Rapid Red, insa clientii pot opta si pentru nuantele disponibile Frozen White si Blue Lightning. Ambele editii beneficiaza de motorizarea diesel de ultima generatie, EcoBlue de 2.0 litri, care degaja cei 213 CP si un cuplu de 500 Nm, respectiv 170 CP pentru versiunea Wolftrak, bazata pe seria Ranger XLT, care vine cu doua transmisii manuale, cu sase sau cu zece trepte, ceea ce il face potrivit pentru tractare.

In interior, vehiculele sunt dotate cu insignele personalizate, beneficiaza de un panou de instrumente mat, iar instrumentele decorative de la nivelul portierelor si covorasele rezistente la toate conditiile meteorologice completeaza designul. 

Pachetul include, de asemenea, faruri LED si o bara de protectie neagra, in timp ce bara de rulare „Sports Hoop” este adaugata in patul de incarcare. Noile versiuni ale pick-up-ului Ford Ranger vor fi scoase in vanzare in reprezentantele din Europa in a doua jumatate a anului 2021, iar preturile vor fi dezvaluite mai aproape de momentul mult asteptat. 

1, 'include' => $prevPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $prevPost = get_posts($args); foreach ($prevPost as $post) { setup_postdata($post); ?>

1, 'include' => $nextPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $nextPost = get_posts($args); foreach ( $nextPost as $post ) { setup_postdata($post); ?>