Dupa o pauza de patru ani, francezii introduc noul C5X in topul modelelor din gama Citroen

In incercarea sa de a readuce gloria de odinioara, producatorul auto da startul unei noi ofensive pe piata automobilelor, astfel ca dupa patru ani de la retragerea modelului C5 anterior, acesta lanseaza noul C5 X si se asteapta sa ocupe pozitia de top a vehiculelor din gama Citroen. 

Potrivit caracteristicilor, C5X se incadreaza in mai multe segmente de piata, urmand sa fie scos la vanzare in Europa la inceputul lui 2022, cu o gama de propulsoare pe benzina pura si hibrid plug-in, acordand in acelasi timp prioritate rafinamentului pe distante lungi si lansand o serie de specificatii si sisteme noi pentru brandul francez. 

Dimensiunile noului vehicul inregistreaza o lungime exterioara de 4 805 mm, o latime de 1 865 mm si o inaltime de 1 485 mm, cifre care pozitioneaza viitorul Citroen C5X in centrul segmentului D. Totodata, pasagerii se pot bucura de mai mult spatiu in partea din spate, datorita ampatamentului care masoara 2 785 si portbagajului care poate cantona un volum de circa 545 de litri cu toate scaunele ocupate. 

Vehiculul vine echipat in premiera cu noul sistem de suspensie Citroen Advanced Comfort, fiind disponibil in trei moduri de rulare, pentru o mai buna eficienta a suspensiei cu amortizare hidraulica progresiva, asigurand, de asemenea, un suport superior in timpul virajelor. 

Alaturi de echipamentul standard care include patru prize tip  USB si un afisaj head-up color, C5X vine echipat cu un ecran tactil de 12 inci alaturi de noul sistem de infotainment cu control vocal, dar beneficiaza si de oglindire smartphone, actualizari over-the-air si de un ecran de pornire ce poate fi personalizat in stil tableta. 

1, 'include' => $prevPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $prevPost = get_posts($args); foreach ($prevPost as $post) { setup_postdata($post); ?>

1, 'include' => $nextPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $nextPost = get_posts($args); foreach ( $nextPost as $post ) { setup_postdata($post); ?>