Dodge Dakota ar putea sa revina pe piata automobilelor

Numele Dakota a disparut de un deceniu, insa se pare ca exista un proiectul de revenire. Conform informatiilor publicate de Automotive News, proiectul are in vederea crearea unui pick-up de dimensiuni mai mici. Ram Dakota a disparut dupa 2011, iar zvonurile despre o actualizare nu s-au concretizat niciodata pana acum. 

In loc sa introduca o noua versiune Dakota, grupul Stellantis a cercetat segmentul camioanelor mijlocii prin lansarea Jeepului Gladiator in 2020, construit in Toledo, Ohio. In orice caz, producatorul va merge pe o versiune mai mica a sasiului Ram de jumatate de tona si va fi construit la Fabrica din Saltillo, Mexic.

Indiferent daca Dakota este o versiune mai mica a modelului Ram 1500 sau un Gladiator optimizat, grupul de propulsie va fi cel standard. Cu toate ca vehiculul nu va putea beneficia de un V-8, versiunea V-6 de 3.6 litri, folosita in gama Fiat Chrysler, este cea mai aproape de realitate. 

Exclusand Statele Unite, gama de vehicule Ram include si camionete de dimensiuni medii, printre care si versiunea Ram 700, disponibila in Mexic si America de Sud. Aceste pick-up-uri sunt cu tractiune fata si utilizeaza motoare cu cilindree mica, dar suficienta pentru a transporta o incarcatura de 750 kilograme.

1, 'include' => $prevPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $prevPost = get_posts($args); foreach ($prevPost as $post) { setup_postdata($post); ?>

1, 'include' => $nextPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $nextPost = get_posts($args); foreach ( $nextPost as $post ) { setup_postdata($post); ?>