Doar 20 de clienti se vor bucura de editia speciala Rolls-Royce Phantom

Producatorul britanic de automobile a lansat prima serie de imagini si detalii despre noul model Phantom Tempus Collection. 

Editia speciala este limitata la doar 20 de exemplare si abordeaza mai multe teme care dezvolta conceptele de timp si univers. Noua versiune a fost denumit „Pulsarul”, dupa o stea mica si  densa, care emite radiatii electromagnetice in impulsuri regulate, asemeni unui ceas.

Compania britanica a lansat de-a lungul timpului cateva editii speciale ale modelelor din gama sa, concepute pentru clientii care prezinta un orizont mai larg de hobby-uri. Phantom Tempus Collection, cea mai recenta versiune, este inspirata de “timp, fenomene astronomice si infinitatea universului.” 

Tabloul de bord, denumit Galeria Frozen Flow of Time, este o singura bucata de aluminiu anodizat negru si lustruit manual, macinat pentru a include 100 de coloane individuale. Chiar daca modelul prezinta o structura solida, lumina reflectata ofera designului un efect de ondulare si flexibilitate. Interiorul este reimaginat in stil Starlight Headliner, care consta in iluminarea cu fibra optica si introducerea unui model unic de broderie, intr-o nota personalizata. La exterior, modelul prezinta un finisaj de vopsea Kairos Blue cu fulgi mici, pentru a reda cerul instelat al noptii. 

Compania a anuntat ca cele 20 de exemplare Phantom personalizate pe care intentioneaza sa le construiasca au fost deja alocate clientilor. 

      

1, 'include' => $prevPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $prevPost = get_posts($args); foreach ($prevPost as $post) { setup_postdata($post); ?>

1, 'include' => $nextPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $nextPost = get_posts($args); foreach ( $nextPost as $post ) { setup_postdata($post); ?>