Designul noului Porsche 911 GT3 Shark Blue a fost inspirat de un iaht

Porsche 911 GT3 a fost lansat intr-o culoare atragatoare denumita, Shark Blue. Andreas Preuninger, responsabilul cu masinile GT ale marcii, este cel care a introdus aceasta idee „Stăteam intins pe plaja din Sardinia si trecea pe langa acest superyacht mare, frumos, de 300 de metri, foarte elegant si avea acest corp albastru stralucitor”, a declarat acesta pentru Autorcar si citat de Motor1.com. 

Noua culoare evidentiaza curbele corpului, iar garnitura de culoare neagra, accentele din partea frontala, difuzorul din spate si aripa de spate adauga o nota de contrast pentru a impiedica masina sa adopte un aspect prea monocromatic.

Preturile de pe piata americana pentru Porsche 911 GT3 nu vor fi disponibile decat in toamna, deci nu este clar daca Shark Blue vine cu un cost suplimentar sau daca este una dintre optiunile de culoare gratuite. 

Sub capota, vehiculul este dotat cu un motor V6 de 4.0 litri care produce 502 CP si un cuplu maxim de 469 Nm, iar clientii pot alege un PDK manual cu sase trepte sau unul cu sapte trepte care, conform specificatiilor companiei, realizeaza un sprint in doar 3,2 secunde si atinge o viteza maxima de 317 kmh. 

Noul modelul primeste, o suspensie cu osie dubla in fata, in timp ce restul variantelor actuale din aceeasi gama prezinta un aspect MacPherson. Totodata, linia de roti este acum mai lata cu 1.9 inci decat un 911 Carrera. 

1, 'include' => $prevPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $prevPost = get_posts($args); foreach ($prevPost as $post) { setup_postdata($post); ?>

1, 'include' => $nextPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $nextPost = get_posts($args); foreach ( $nextPost as $post ) { setup_postdata($post); ?>