Decolatoare chirurgicale, instrumentele ideale în eliminarea eficientă a tartrului

Mulți oameni evită să meargă la dentist, dintr-un simplu motiv: frica de durere. Cu toate acestea, vizitele regulate la stomatologie sunt o parte importantă a îngrijirii dentare și a sănătății bucale. Foarte mulți medici preocupați de acest subiect ne recomandă să mergem la specialiști atunci când simțim că lucrurile scapă de sub control, iar disconfortul începe să apară. Acest lucru ar trebui să se întâmple cel puțin o dată pe an pentru majoritatea oamenilor, tocmai în ideea de a menține sănătatea dentară și pentru a ajuta la prevenirea unor probleme mai grave, cum ar fi pierderea dinților. Specialiștii în sănătate dentară recomandă, de asemenea, detartrajul regulat, ca parte a igienei uzuale. Această procedură medicală se face cu ajutorul unor decolatoare chirurgicale, fiind un proces nedureros. 

Beneficiile vizitelor frecvente la medicul dentist 

În timpul unui control stomatologic, medicul vă va examina îndeaproape maxilarele și dinții. Ca parte a acestui proces, se caută semne de degradare, boală și chiar indicii timpurii de cancer oral. În acest senes, se recomandă curățarea dentară cel puțin de două ori pe an pentru a vă menține dinții și gingiile sănătoase. Astfel, detartrajul realizat simplu cu decolatoare chirurgicale este soluția pentru fiecare pacient. 

Decolatoarele chirurgicale, ideale în procesele de curățare intensă a dinților 

Orice specialist în stomatologie știe că pentru ca un tratament să dea roade este necesar să se folosească instrumente medicale adecvate, iar aceste decolatoare chirurgicale sunt exact ceea ce trebuie. Ca parte a unei curățări profesionale care îndepărtează depunerile de pe dinți, prin decolatoarele chirurgicale se curăță mai ușor gingiile și chiar se lustruiește smalțul. 

Un instrument mic ce rezolvă probleme care pot deveni mari 

Prin intermediul acestui articol ne propunem să vă prezentăm pe scurt care este rolul decolatoarelor chirurgicale, unul din instrumentele care are o funcție specifică, ce îi ajută pe medicii dentiști să vă ofere dinți curați și gingii sănătoase, precum și un zâmbet strălucitor. 

Cum se formează tartrul? 

Uneori, chiar și cu periajul regulat și folosirea aței dentare, placa moale se acumulează treptat pe suprafața dinților noștri. Aceast este o peliculă lipicioasă care se dezvoltă atunci când mâncăm sau consumăm băuturi acidulate ori cafea. În cele din urmă, aceasta se îmbină cu salivă, alimente și lichide și produce bacterii care devin acide și descompun smalțul dinților. 

Cum putem scăpa de tatru? 

Finalmente, placa se întărește și se transformă tartru, un depozit de calciu mineralizat care permite bacteriilor să crească dedesubt. Tartrul aderă la suprafața dinților, inclusiv în zonele de sub linia gingiei și poate fi vizibil ca pete galbene sau maro, absolut inestetice. Deși puteți controla apariția plăcii bacteriene prin periaj și folosirea aței dentare, tartrul trebuie îndepărtat de un medic stomatolog cu instrumente medicale specifice, așa cum sunt decolatoarele chirurgicale.

1, 'include' => $prevPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $prevPost = get_posts($args); foreach ($prevPost as $post) { setup_postdata($post); ?>

1, 'include' => $nextPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $nextPost = get_posts($args); foreach ( $nextPost as $post ) { setup_postdata($post); ?>