Dacia Spring poate fi cumparata la pretul de 16.800 de euro in Romania

Noul Spring este primul vehicul electric al companiei Dacia, avand un pret de pornire de 16.800 de euro in versiunea Comfort, iar incepand cu 20 martie clientii pot plasa precomenzile  pe site-ul oficial.

Producatorul de la Mioveni a anuntat ca noul model este oferit la pretul „imbatabil” de 18.100 de euro cu TVA, pentru versiunea Comfort Plus. Vehiculul  este echipat cu un motor electric de 33 kW care dezvolta 45 CP si cu o baterie de 26.8 kWh. Potrivit constructorului, aceasta beneficiaza de mai multe moduri de incarcare, de la priza casnica, pana la Wall Box si statiile DC. 

Dacia Spring atinge o autonomie de 230 de kilometri si poate inregistra pana la 305 de kilometri, conform ciclului WLTP City. 

Compania va deschide online precomenzile pentru versiunea „Comfort Plus” incepand cu data de 20 martie, iar mai apoi, clientii vor putea lansa precomenzile pentru versiunea de echipare Comfort, disponibila la pretul de 16.800 Euro cu TVA inclus. 

Masina electrica vine echipata cu limitator de viteza, ASB, ESP, un repartitor electric pentru franare, 6 airbag-uri si butonul SOS in caz de urgenta. In plus, Dacia Spring beneficiaza de o aprindere automata a faruruilor si de sistemul de franare automata. Totodata, compania ofera vehiculul in trei optiuni de culori: alb Kaoline, albastru Cenote și argintiu Lightning, insa o a patra a fost anuntata. 

1, 'include' => $prevPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $prevPost = get_posts($args); foreach ($prevPost as $post) { setup_postdata($post); ?>

1, 'include' => $nextPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $nextPost = get_posts($args); foreach ( $nextPost as $post ) { setup_postdata($post); ?>