Dacia Sandero, cea mai bine vândută mașină din Europa

Potrivit statisticilor, Daci Sandero ocupă locul celui mai bine vândut vehicul în Europa pentru iulie 2021. Vânzările noului model au depășit cererea de piață pentru Volkswagen Golf, cel mai bine vândut vehicul european din ultimii doi ani, motiv pentru care mulți se întreabă ce a cauzat această schimbare a cererii clienților. 

Nu este prima dată când Dacia Sandero învinge VW Golf la vânzări. În 2008, când Sandero a debutat pentru prima dată, vehiculul a ocupat primul loc în capul listei, însă nu a reușit să țină recordul pentru foarte mult timp. Hatchback-urile rămân în continuare cele mai vândute vehicule în Europa, 4 din primele 5 reprezentând mașinile versatile. 

În general, vânzările de mașini noi au scăzut cu 24% după primele patru luni ale acestui an, iar această schimbare arată un interes scăzut și o capacitatea redusă pentru achiziționarea de mașini noi, lucru ce a permis noii generații Dacia Sandero să strălucească ca o mașină nouă la prețuri accesibile pentru clienții cu niveluri reduse de venit disponibil.  

Lupta dintre Dacia Sandero și Volkswagen Golf a fost una strânsă, câștigată la o diferență de aproximativ 1.000 de unități. Producătorul german deține, de asemenea, 3 dintre primele 5 modele de vânzare din Europa, ceea ce arată că portofoliul său de produse înregistrează vânzări record chiar și în aceste vremuri dificile. Toyota Yaris a reușit să-și asigure locul 3 în mașinile cele mai bine vândute, după VW Golf. 

1, 'include' => $prevPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $prevPost = get_posts($args); foreach ($prevPost as $post) { setup_postdata($post); ?>

1, 'include' => $nextPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $nextPost = get_posts($args); foreach ( $nextPost as $post ) { setup_postdata($post); ?>