Dacia Sandero a depasit modelul VW Golf la inmatricularile europene de la inceputul lui 2021

Dacia Sandero s-a situat pe locul al treilea in topul inmatricularilor europene pe luna ianuarie a acesui an, depasind modelele Volkswagen Golf, Renault Clio si Skoda Octavia, in timp ce Toyota Yaris si Peugeot 208 s-au clasat pe primele locuri. 

S-a inregistrat o scadere cu 26% in prima luna din 2021 in ceea ce priveste inmatricularile europene de masini noi. Coform unei analize oficiale, Jato Dynamics a raportat un declin de pana la 840.000 de unitati. 

Printre exceptiile care s-au remarcat, se numara si modelul Dacia Sandero, care ocupa locul trei in topul pe ianuarie, inregistrand peste 15.000 de unitati si o creste cu 13%, reusind astfel sa depaseasca modelele mentionate mai sus. 

Toyota Yaris se situeaza in varf, fiind cea mai inmatriculata masina de la inceputul anului, la nivel european, cu putin peste 18.000 de unitati. Locul al doilea a fost ocupat de modelul Peugeot 208, cu circa 17.300 de exemplare. 

La nivel european, Volkswagen detine stafeta de lider, inregistrand peste 90.000 de masini inmatriculate, urmat de Peugeot si Toyota.

1, 'include' => $prevPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $prevPost = get_posts($args); foreach ($prevPost as $post) { setup_postdata($post); ?>

1, 'include' => $nextPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $nextPost = get_posts($args); foreach ( $nextPost as $post ) { setup_postdata($post); ?>