Dacia Logan a fost sursa de inspiratie pentru Renault Taliant

Dezvaluit saptamana aceasta in Turcia, noul model primeste denumirea Taliant, inlocuind simbolul pe care compania il utilizeaza din 1999, cand a debutat cu sedanul Clio de a doua generatie. 

Noul Renault Taliant capata aspectul unui Logan rebadat, dar care beneficiaza de un nou design al farurilor, realizat in concordanta cu modelele actuale care poarta sigla de diamante. Poate ca una dintre cele mai evidente schimbari este chiar partea din spate,  unde stopurile in forma literei C se extind pe capacul portbagajului. 

De asemenea, producatorul francez a facut cateva modificari la nivelul grilei din fata pentru a-i oferi un aspect asemanator cu cel al designului de pe Clio. Totodata, jantele din aliaj in doua tonuri vin ca o completare, ceea ce face ca vehiculul sa se diferentieze usor de modelul Dacia Logan. Compania nu a lansat inca detalii despre cum ar arata interiorul, desi este putin probabil sa se indeparteze de versiunea romaneasca. 

Sub capota, se asteapta ca vehiculul sa vina echipat cu motoare cu trei cilindri, fara motorina, cu mori de aspirare naturala si turbocompresoare, producand pana la 100 CP. In functie de specificul motorului, Renault Taliant va fi probabil oferit cu o cutie de viteze manuala cu sase trepte, impreuna cu o transmisie variabila. 

Sediul Renault din Turcia a anuntat ca va pune vehiculul la vanzare pana la mijlocul acestui an. Intre timp, s-au vehiculat informatii cum ca Dacia va transforma Logan intr-un vagon pseudo-robust, care ar putea primi sufixul „Stepway”, care sa inlocuiasca modelele Logan MCV si  Lodgy incepand cu 2022. 

1, 'include' => $prevPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $prevPost = get_posts($args); foreach ($prevPost as $post) { setup_postdata($post); ?>

1, 'include' => $nextPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $nextPost = get_posts($args); foreach ( $nextPost as $post ) { setup_postdata($post); ?>