Dacia lanseaza Urban Explorer – noua versiune Duster

Producatorul auto va lansa o noua versiune a SUV-ului Duster luna aceasta, pe piata din Germania. Noua versiune Duster Urban Explorer va dispune de doua nivele de echipare: Baroudeur și Look, potrivit unui comunicat Renault. Totodata, noul vehicul va fi pus in vanzare la un pret foarte bun pentru o echipare Comfort extinsa. 

Conform informatiilor anuntate de producatorului german, Duster Urban vine echipat cu sistemul standard Media Nav Evolution si camera de marsalier, in valoare de de 800 de euro, impreuna cu motorul TCe 130, la pretul de 16.990 euro. 

Printre dotarile suplimentare, noul Duster Urban beneficiaza de un volan din imitatie de piele, geamuri electrice pentru spate, iar pentru clientii care vor vehiculul echipat cu tractiunea 4WD, primesc un indicator off-road.

La nivelul designului exterior, versiunea actualizata primeste o vopsea argintie pe oglinzi, pe barele de plafon si pe protectiile din fata si spate. In plus, clientii se vor bucura de un ornament cromat pentru evacuare si jante din aliaj de 16 inci. 

Germanii se pot bucura de optiunea Comfort, incepand cu pretul de 16.290 euro, avand inclus motorul TCe 130 cu tractiune 2WD. Pe de alta parte, romanii pot opta penru echiparea Comfort la un pret mai redus, de aproximativ 15.100 euro, insa aceasta optiune nu are inclus motorul TCe 130, deoarece acesta vin la pachet cu optiunea Prestige in valoare de 18.400 euro. 

Pe piata din Germania, pretul unei Dacia Duster porneste de la 11.990, pe cand in Romania, pretul vehiculul este cu 260 de euro mai putin, dar cu diferentele de echipare. 

1, 'include' => $prevPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $prevPost = get_posts($args); foreach ($prevPost as $post) { setup_postdata($post); ?>

1, 'include' => $nextPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $nextPost = get_posts($args); foreach ( $nextPost as $post ) { setup_postdata($post); ?>