Dacia Duster continua sa fie cel mai vandut model din Romania

Dupa doua luni de scaderi, statul roman inregistreaza o crestere a pietei auto, dar avansul vine la 1 an de la introducerea carantinei, care a adus blocaje in intreaga industrie auto. 

In Romania, inmatricularile de vehicule au totalizat in luna martie a acestu an 12.269 de unitati, o crestere de 27,06% comparativ cu 2020, atunci cand tara a intrat in stare de urgenta, de la jumatatea lunii. Se pare ca pe segmentele cele mai importante, cresterea a fost de 18,14% la autoturisme (7.861 unitati) si 16,46% vehicule comerciale usoare (1.146 unitati).

Conform statisticilor publicate de Profit.ro. cele mai vandute marci in luna martie au fost Dacia, cu 1.779 unitati inmatriculate, Skoda, cu numai 665 unitati, Volkswagen, 607, Toyota, 578, Hyundai cu 546, Ford cu 518 si Renault cu 383 de autoturisme. 

In prezent, SUV-ul Dacia Duster a devenit cel mai vandut vehicul din Romania, inregistrand 667 de vehicule inmatriculate, astfel ca se situeaza in topul clasamentului pe modele, revansandu-se pentru lunile anterioare, cand a fost depasit nu doar de celelalte modele din gama producatorului, ci si de concurenta. 

Pe locul al doilea se situeaza Sandero cu 543 de automobile, iar pe locul trei Logan cu 501 unitati vandute. Totodata, o prezenta inedita in topul clasamentelor a fost si Jeep Compass, SUV-ul american, construit in Italia, care a depasit Skoda Octavia,  Hyundai Tucson  si Ford Puma, inregistrand 294 de modele vandute. 

1, 'include' => $prevPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $prevPost = get_posts($args); foreach ($prevPost as $post) { setup_postdata($post); ?>

1, 'include' => $nextPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $nextPost = get_posts($args); foreach ( $nextPost as $post ) { setup_postdata($post); ?>