Dacia anunță reduceri de Black Friday: 70 de mașini cu livrare imediată și ofertă aplicată

În ciuda problemelor legate de criza de semiconductori, de Black Friday, producătorul auto scoate la ofertă nu mai puțin de 70 de modele pe piață. Potrivit surselor, jumătate dintre acestea au fost deja rezervate. Se pare că luna discounturilor aduce reduceri substanțiale și pe segmentul auto, marile companii dezvăluind oferte avantajoase chiar și în România. 

În contextul crizei globale pe piața de semiconductori, cu stocuri aproape inexistente, analiștii susțin că orice mașină livrabilă imediat pare o mișcare de Black Friday. Dacia a lansat campania #SimpleFriday și a pus la bătaie 70 de mașini livrabile imediat cu discount aplicat de până la 1000 de euro. Oferta a început astăzi și se va încheia pe 30 noiembrie. 

Pe lângă reducerile aplicate, persoanele fizice pot cumula alți 600 de euro, dacă se alege o finanțare prin programul in-house Dacia Finance. Jumătate dintre modelele lansate în campania reducerilor de Black Friday au fost deja rezervate. Dacă site-ul încă funcționează la capacități maxime, grăbiți-vă să prindeți mașinile rămase. 

Sursă: automarket.ro

1, 'include' => $prevPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $prevPost = get_posts($args); foreach ($prevPost as $post) { setup_postdata($post); ?>

1, 'include' => $nextPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $nextPost = get_posts($args); foreach ( $nextPost as $post ) { setup_postdata($post); ?>