Dacia a inregistrat vanzari cu 10% mai mult in primul trimestru din 2021 decat in aceeasi perioada a anului trecut

Dacia a vandut peste 120.000 de vehicule in primul trimestru al acestui an, in crestere cu 10.2% fata de aceeasi perioada din 2020, iar succesul obtinut este atribuit noului Sandero si a performantelor de top in ceea ce priveste vanzarile modelului Duster. 

Grupul Renault a dezvaluit recent rezultatele financiare de pe urma vanzarilor in primul trimestru al acestui an. La nivel global, compania a inregistrat o crestere de 1.1% si un total de 665.038 unitati  in primele luni. In prezent, cifra de afaceri se afla intr-o usoare scadere fata de 2020, estimandu-se la 10 miliarde de euro.

In cazul brandului Renault, vanzarile din primul semestru au fost de 433.662 de unitati, in crestere cu 1.3% fata de primul trimestru al lui 2020, insa compania a anuntat deja ca, incepand cu cel de-al doilea trimestru, va lansa trei modele hibrid, printre care se numara E-TECH, alaturi de un alt model plug-in. 

Totodata, Grupul Renault anunta ca Dacia a inregistrat performante cu primul sau vehicul electric lansat recent, care a inregistrat deja 100.000 de unitati vandute in primele trei luni ale lui 2021. 

Articolul precedent

Fabrica de componente electronice din Timisoara a inceput sa produca o noua generatie de produse

Noua generatie Skoda Fabia va debuta oficial in luna mai a acestui an

Articolul urmator