Cupra publică primele imagini cu viitorul SUV hibrid. Debutul oficial a fost programat în 2024

În 2018, SEAT a decis să lanseze Cupra ca marcă independentă, cu propriul sediu și puncte de vânzare distribuite în întreaga lume. Marca depășește deja Alfa Romeo, potrivit șefului companiei, însă lucrează la un nou model care urmează să fie lansat pe piață în 2024. Producătorul de automobile a publicat deja primul set de imagini teaser cu viitor SUV compact, anunțând că vehiculul va dispune de două motorizări hibride. Este vorba despre un microhibrid și o versiune cu încărcare la priză, care promite o autonomie de 100 de kilometri. 

Versiune hibrid plug-in va beneficia de un motor no și va folosi o versiune îmbunătățită a unuia dintre sistemele PHEV existente ale Grupului Volkswagen. SUV-ul va fi construit la fabrica din Gyor, Ungaria, alături de Audi Q3 Sportback pe care se bazează. Șeful companiei a declarat în cadrul conferinței de presă anuală a Seat de miercuri că tehnologia hibridă îi va oferi o autonomie de 100 km doar pe motorul electric. 

Cupra oferă în prezent o serie de mașini performante pe piețele europene selectate. Formentor VZ5, de exemplu, folosește o unitate cu cinci cilindri în linie provenită de la Audi, în timp ce Born este o versiune mai puternică și mai sportivă a lui Volkswagen ID.3. Alte două vehicule electrice sunt planificate pentru următorii câțiva ani, inclusiv SUV-ul Tavascan care va veni în 2024 și versiunea de producție a conceptului UrbanRebel, programată pentru 2025. 

Sursă: motor1.com 

1, 'include' => $prevPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $prevPost = get_posts($args); foreach ($prevPost as $post) { setup_postdata($post); ?>

1, 'include' => $nextPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $nextPost = get_posts($args); foreach ( $nextPost as $post ) { setup_postdata($post); ?>