Cum sa obtii cea mai atractiva varianta de inchirieri auto in vacanta

Daca aveti masina in service sau calatoriti cu avionul in afara tarii intr-o scurta vacanta, o solutie eficenta si avantajoasa de transport ar fi serviciul de inchirieri auto.

Daca v-ati planificat deja urmatoarea vacanta si ati stabilit itinerariul pe care aveti de gand sa il parcugeti nu strica sa va orientati si catre alegerea unui serviciu de rent a car daca aveti de vizitat o multime de puncte turistice. Daca deja ati ajuns in capitala si aveti nevoie de o alternativa rapida de transport, ofertele pe care compania Rent-a-car-otopeni.ro vi le pune la dispozitie in cadrul serviciului de inchirieri auto Bucuresti sunt cat se poate de atractive dar si extrem de avantajoase daca sunteti in cautarea unor reduceri de buget. Ca sa identificati cea mai potrivita oferta pentru calatorie, sunt cateva aspecte de care puteti sa tineti seama pentru a va bucura de o oferta extrem de competitiva dar si de o masina care sa va ajute in calatorie. Un serviciu de inchirieri auto Bucuresti este potrivit atat pentru oamenii de afaceri, pentru turistii straini dar si atunci cand aveti nevoie de o alternativa in oras pentru cateva ore sau pentru o calatorie in afara localitatii, ca sa obtineti un pret avantajos specialistii din domeniu va recomanda cateva trucuri extrem de importante;

Cauta ofertele

Daca la prima vedere preturile la serviciile de inchirieri auto Bucuresti ti se par extrem de costisitoare, vei putea de fiecare data sa faci economii daca alegi sa inchiriezi o masina pentru o perioada ceva mai lunga de timp, sau atunci cand rezrvi o masina in momentul in care deja ai obtinut locatia de cazare, preturile pot fi mari in sezon sau atunci cand alegi sa inchiriezi pe ultima suta de metrii. De aceea cele mai bune oportunitati la au clientii care rezerva din timp. De asemenea calitatea serviciilor pe care companiile de rent a car le ofera clientilor variaza, la fel cum stau lucrurile si in cazul companiilor aeriene, sunt unele care ofera tarife excelente , in schimb si serviciile sunt pe masura, in schimb daca alegi serviciile oferite de o companie cu experienta probabil ca nu vei achita cel mai mic pret, dar vei beneficia de fiecare data de suport si de masini extraordinare.

Orarul de functionare pe care compania il are este si el un lucru important, ai grija in functie de ora la care o sa aterizezi sa gasesti o agentie care va avea deschis, sunt multe care nu ofera program de lucru non stop, asadar vei fi conditionat de program iar daca o sa aterizezi la o ora tarzie risti sa nu poti ridica masina decat a doua zi. Si atunci cand predai masina pe care ai luat-o de la compania de inchirieri auto Bucuresti trebuie sa o aduci cu minim doua ore mai devreme pentru a avea timpul necesar de a face check in ul pentru avion dar si pentru a preda masina in timp util si a primii garantia intreaga fara sa suporte modificari.

Soferul aditional – trebuie sa stiti ca daca alegeti sa conduceti masina atat dumneavoastra cat si un al doilea sofer, trebuie sa prezentati ambii conducatori auto documentele in original la ghiseul companiei. Uneori trebuie sa platiti sume de bani in plus pentru acest serviciu, insa daca alegeti ofertele pe care cei de la Rent-a-car-otopeni.ro vi le pun la dispozitie soferul aditional este gratuit.

Asigurarile oferite – de cele mai multe ori masinile ce fac obiectul serviciului de inchirieri auto Bucuresti Otopeni beneficiaza de asigurare de baza, insa trebuie stiut ca aceasta nu acopera integral fiecare parte a masinii, de aceea este indicat ca atunci cand faceti alegerea sa optati pentru varianta in care raspunderea dumneavoastra va fi zero, adica genul de asigurare full pentru a va simtii pe deplin in siguranta si pentru a calatorii lipsit de griji ca gasiti masina zgariata in parcare. Trebuie sa cititi cu cea mai mare atentie ce acoperire va avea polita pentru care optati. Aruncati o privire si asupra termenilor si conditiilor inainte de a pleca in calatorie, cititi contractul pe care compania de rent a car trebuie sa vi-l puna la dispozitie pentru a fi sigur ca nu ati ratat nici-un punct.

Cat va dura procesul de preluare al masinii

Inainte de a pleca in calatorie cu masina, personalul de la ghiseu sau agentul care va livreaza autoturismul in parcarea aeroportului va face cateva verificari amanuntite asupra documentelor dumneavoastra si asupra cardului de credit, de aceea este important sa va informati inainte de a ajunge in aeroport in ce va consta aceasta verificare. De multe ori procesul de rent a car a durat nu mai mult de zece minute in cazul companiei Rent-a-car-otopeni.ro aceasta accepta atat plata in avans a serviciilor de inchirieri auto Bucuresti cat si plata in numerar la ridicarea masinii, mai mult decat atat acestia va pot oferii serviciile direct in parcarea aeroportului fara sa mai fie nevoie sa va deplasati la sediu, doar semnati contractul si puteti pleca in calatorie fara sa intampinati alte probleme. Daca aveti nevoie de o masina in perioada urmatoare , de servicii excelente la tarife fara concurenta, veti gasii la Rent-a-car-otopeni.ro cele mai avantajoase modele.

1, 'include' => $prevPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $prevPost = get_posts($args); foreach ($prevPost as $post) { setup_postdata($post); ?>

1, 'include' => $nextPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $nextPost = get_posts($args); foreach ( $nextPost as $post ) { setup_postdata($post); ?>