Cum arată rulota lui lui Will Smith în valoare de 2.5 milioane de dolari cu saună și cinema

Celebrul star de cinema folosește pentru filmările din locații îndepărtate o rulotă de lux cumpărată în anul 2000 la un preț de 2.5 milioane de dolari. Deși rulota poate fi casa ideală în timpul călătoriilor, este destul de greu să apropii confortul oferit de aceasta cu cel al unei locuințe veritabile. Acest lucru se pare că nu se aplică și în cazul lui Will Smith, celebrul actor de la Hollywood. 

Rulota este un motorhome și poate rivaliza cu orice hotel de lux, motiv pentru care Will Smith o folosește intens în deplasări. Locuința pe roți a fost gândită de Anderson Mobile Estates, o companie din SUA, specializată în producția vehiculelor de lux pentru camping. Rulota a fost construită în 2000, însă de atunci, actorul s-a implicat activ în personalizarea și modernizarea constantă a acesteia. 

Vehiculul a fost construit pe două etaje. Primul nivel sau partenerul conține o bucătărie complet utilată, un living și o garderobă. Este de menționat faptul că actorul a investit 25.000 de euro în amenajarea băii cu saună. La nivelul superior, există o funcție specială care ridică etajul cu încă un metru și transformă totul într-o sală de cinema cu 30 de locuri. Deși rulota are o vechime de 20 de ani, continuă să fie o referință în segment. În momentul achiziției, Will Smith a plătit 2.5 milioane de dolari. 

Sursă: automarket.ro

1, 'include' => $prevPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $prevPost = get_posts($args); foreach ($prevPost as $post) { setup_postdata($post); ?>

1, 'include' => $nextPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $nextPost = get_posts($args); foreach ( $nextPost as $post ) { setup_postdata($post); ?>