Cum arata noul Pagani Huayra R cu motor V12

In urma cu mai bine de 12 ani, Pagani a lansat o versiunea de productie a modelului Zonda R, un supercar exclusiv pentru piese, echipat cu motorul AMG de la  Mercedes-Benz CLK GTR. 

Se pare ca producatorul auto dezvaluie un succesor al Zonda R, iar din ultimul teaser oficial, postat pe Facebook, se poate observa silueta noului vehicul, urmata de mesajul „Suntem pe punctul de a scrie un nou capitol al acestei calatorii. Ramaneti la curent”. 

Cu toate ca nu a fost anuntat in mod explicit, cel mai probabil, acest viitor Pagani este Huayra R, care a fost anuntat in toamna anului trecut, chiar de Horacio Pagani. La fel ca in cazul predecesorului sau, Huayra R este versiunea exclusiva a track-ului puternicului Pagani Huayra. 

In ceea ce priveste modificarile de la nivel vizual, se pare ca Huayra R vine cu o aripa masiva in spate. Momentan, informatiile despre noul model sunt destul de putine, dar potrivit celui mai recent teaser venit din Italia, acesta pastreaza motorul supercarului si glorioasa sa coloana sonora V12. 

Potrivit rapoartelor anterioare, Pagani Huayra R va sosi cu un AMG V12 care va produce peste 900 CP. Producatorul nu va renunta complet la modelul twin-turbo V12 de la AMG, deoarece a fost confirmat un acord cu AMG care prsupune utilizarea acestuia pana in 2026.

1, 'include' => $prevPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $prevPost = get_posts($args); foreach ($prevPost as $post) { setup_postdata($post); ?>

1, 'include' => $nextPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $nextPost = get_posts($args); foreach ( $nextPost as $post ) { setup_postdata($post); ?>