Cum arata noua masina dedicata celebrului Niki Lauda

Au aparut primele imagini cu noul model T.50 Niki Lauda, masina de curse destinata exclusiv circuitului si lansata la data in care celebrul pilot de origine austriaca ar fi trebuit sa implineasca varsta de 72 de ani. 

Pe numele lung, Andreas Nikolaus Lauda a fost unul dintre cei mai emblematici piloti de Formula 1, obtinand de-a lungul carierei sale trei titluri de campion mondial. Dupa ce s-a retras din Formula 1, campionul si-a fondat propria linie aeriana, denumita  Lauda Air, care a devenit in timp una din cele mai mari linii aeriene din lume. 

Ieri, la data de 22 februarie, Lauda trebuia sa implineasca 72 de ani, insa acesta s-a stins din viata in 2019. Ca un omagiu adus, designerului britanic Gordon Murray Automotive va denumi editia speciala a extremului T.50 dupa acesta.  

Cele 25 de exemplare T.50 Niki Lauda pornesc de la pretul de 4.3 milioane de dolari si vor fi destinate exclusiv circuitului si va intra pe linia de asamblare cel mai probabil in 2023, atunci cand cele 100 de unitati T.50 originale vor fi finalizate. 

In ceea ce priveste designul editiei speciale, panourile de caroserie au fost confectionate special din carbon ultra-usor, avand o suspensie recalibrata si o garda de sol cu pana la 116 mai joasa. Totodata, la interior noua versiune dispune de un difuzor de aer de dimensiuni mai mari, iar deasupra ventilatorului a fost pozitionata o aripa de spate fixa.

Pozitia centrala de condus a ramas aceeasi, insa scaunul din dreapta soferului a fost eliminat, in locul caruia acum se afla un extintor si un panou de comanda.

1, 'include' => $prevPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $prevPost = get_posts($args); foreach ($prevPost as $post) { setup_postdata($post); ?>

1, 'include' => $nextPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $nextPost = get_posts($args); foreach ( $nextPost as $post ) { setup_postdata($post); ?>