Cum arata interiorul celui mai luxos Kia

Producatorul coreean a lansat o serie de imagini oficiale cu designul interior al noului K8, primul model de dupa renasterea marcii, care va avea debutul anul acesta in Coreea de Sud. 

Odata cu aparitia noilor imagini ale sedanului de clasa mare, Kia a pus la dispozitia clientilor si cateva detalii despre ce vor gasi acestia in habitaclu. Printre alte elemente noi, vehiculul vine cu doua ecrane curbate, avand o diagonala de 12 inci fiecare, pentru sistemul multimedia si instrumentarul de bord. In plus, consola centrala prezinta putine butoane, include, de asemenea, selectorul transmisiei automate, doua suporturi de pahare si un mic spatiu de depozitare.

Totodata, interiorul este imbracat in tapiterie din piele Nappa cu model diamantat, dar prezinta si suprafete acoperite cu lemn si accentele metalice. Kia 8 dispune de un volan in trei spite care scoate in evidenta noul logo, iar butoanele care regleaza incalzirea sunt situate in fata coctierei. Ca o nouatate, clientii pot beneficia acum si de sistemul audio Meridian cu 14 incinte.

Kia 8 nu va aparea prea curand pe piata europeana, dar chiar si asa, noul design al modelulul  ar putea concura cu modelele de lux: BMW Seria 7, Mercedes-Benz Clasa S, Audi A8 sau Genesis G90.

1, 'include' => $prevPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $prevPost = get_posts($args); foreach ($prevPost as $post) { setup_postdata($post); ?>

1, 'include' => $nextPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $nextPost = get_posts($args); foreach ( $nextPost as $post ) { setup_postdata($post); ?>