Cu ce vine in plus noul Lamborghini Urus Evo in 2022

Noua versiune Lamborghini Urus Evo a fost suprinsa in timpul tetstelor din Italia. Chiar daca denumirea „Urus Evo” nu a fost confirmata oficial, SUV-ul nu promite caracteristicile mai puternice fata de modelul actual. Lamborghini nu dezvaluie inca designul noului model, insa camuflajul scapa cateva modificari ale stilului exterior.

Din materialul video postat pe YouTube se poate observa cum inginerul, aflat in spatele volanului, accelereaza si de deplaseaza cu viteza in departare. Pe baza zgomotului produs, specialistii sunt de parere ca  noul  SUV va pastra motorul V8 dublu-turbo de 4.0 litri al modelului actual, cu toate ca versiunea imbunatatita ar putea produce 641 CP si 627 Nm. 

Avand in vedere ca modelul standard realizeaza un sprit in 3,6 secunde pentru a atinge 100 kmh, Ursus Evo va obtine o performanta in timp de 3,5 secunde. Asta inseamna ca lansarea modelului facelifted va genera cel mai probabil si modelul hibrid. Chiar daca nu se cunosc detalii despre acest model, se estimeaza ca ar putea produce peste 700 CP. 

Lamborghini nu a mentionat cand va avea loc lansarea noului SUV actualizat, insa se asteapta sa soseasca pentru anul model 2022. 

1, 'include' => $prevPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $prevPost = get_posts($args); foreach ($prevPost as $post) { setup_postdata($post); ?>

1, 'include' => $nextPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $nextPost = get_posts($args); foreach ( $nextPost as $post ) { setup_postdata($post); ?>