CrossClimate2, cea mai avansată anvelopă all-season lansată de francezii de la Michelin

Michelin, unul dintre cei mai mari producători de anvelope la nivel mondial, a lansat noua generație CrossClimate2. Folosind o tehnologie avansată, francezii sunt încrezători în eficiența noilor anvelope, atât în sezonul rece, cât și pe timp de vară. 

În ultimul timp, problemele legate de încălzirea globală nu au schimbat doar legislația cu privire la reducerea emisiile de CO2 din industria auto, dar și obiceiurile de consum. Cu toate că ne situăm într-o zonă cu climat favorabil, anotimpurile devin imprevizibile, nemaiavând sezonalitatea cu care ne-am obișnuit. 

Michelin CrossClimate2 promite o eficiență energetică mai mare și o durată de viață crescută. Francezii susțin că tehnologia Maxtouch maximizează, de asemenea, contactul anvelopei cu asfaltul, iar lamelele LEV reduc pierderile de energie. În plus, comparativ cu un produs standard, peretele lateral CoolRunning absoarbe mai puțină energie în timpul flexării.

Pentru sezonul rece, noile anvelope vin cu trepte de bloc care împing zăpada în golul transversal, sporind contactul zăpadă pe zăpadă. Francezii au folosit tehnologia P-Edge pentru a-i permite canalului transversal să se deschidă și să apară muchii de aderență. 

Una dintre caracteristicile pentru care francezii promovează eficiența noii generații de anvelope este intervalul mai mare de utilizare. Datorită noilor componente, anvelopele ar trebui schimbate doar atunci când ating gradul legal de uzură. În acest fel, șoferii economisesc bani și contribuie, în același timp, la reducerea emisiilor de carbon. Anvelopele Michelin CrossClimate2 promit o rezistență la rulare, ajutând la o mai bună gestionare în ceea ce privește economia de combustibil, kilometru după kilometru.

Setul de anvelope este disponibil într-o gamă de 105 dimensiuni, cuprinse între 15 și 20 inci. Producția CrossClimate2 se împarte în șapte fabrici europene, printre care cele Franța, Germania, Italia și Spania. Catalogul cuprinde 65 de dimensiuni noi, reprezentând o creștere cu 40% față de lista Michelin CrossClimate+.               

Sursă: automarket.ro

1, 'include' => $prevPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $prevPost = get_posts($args); foreach ($prevPost as $post) { setup_postdata($post); ?>

1, 'include' => $nextPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $nextPost = get_posts($args); foreach ( $nextPost as $post ) { setup_postdata($post); ?>