Conceptul electric Subaru STI E-RA a debutat cu 1.088 CP la Salonul Auto de la Tokyo

În cadrul evenimentului Auto de la Tokyo, producătorul japonez a dezvăluit conceptul electric STI E-RA, model vine echipat cu patru motoare și are o baterie de 60 de kilowați-oră. Salonul Auto de la Tokyo și-a deschis porțile, iar producătorii de automobile, în special cei din Japonia, stau la coadă pentru a-și dezvălui cele mai noi și moderne concepte. 

Noul Subaru E-RA ITS a fost prezentat ca rezultatul unei colaborări dintre producătorul nipon și divizia Subaru Tecnica International. Numele acestui concept, Electric Record Attempt, spune totul. Compania a declarat recent că vrea să conducă mașina pe legendarul Nurburgring Nordschleife, însă asta după o serie de teste ample pe circuitele din Japonia. 

În 2023, conceptul E-RA va încerca să finalizeze cei 20,8 kilometri ai circuitului german în mai puțin de 6 minute și 40 de secunde. Conceptul prezentat la Tokyo este alimentat de patru motoare electrice cu o putere combinată de 1.088 de cai putere. O baterie de 60 kWh, precum și tehnologii de vectorizare a cuplului completează pachetul.

Sursă: automarket.ro 

Articolul precedent

Audi E-Tron 2022 își schimbă numele în Q8 E-Tron

Lexus dezvăluie două noi vehicule off-road la Salonul Auto de la Tokyo

Articolul urmator