Conceptul Dacia Bigster – prezentat la București pentru prima dată 

Dacia Bigster, dezvăluită în urmă cu aproximativ un an, a fost prezentată pentru prima dată la București. La eveniment a fost prezent și Yohann Ory, șeful studioului de design din Dacia, care a declarat că modelul de serie va avea un design identic cu cel al conceptului în proporție de 90 – 95%, iar elementele obținute prin procesul de reciclare vor fi utilizate și pe modelul de serie, anunță profit.ro. 

Se așteaptă ca versiunea de serie a modelului Bigster să aibă debutul în 2024 sau 2025. Producătorul auto a dezvăluit conceptul, alături de noua siglă Dacia la începutul lui 2021, ca parte a programului de electrificare Renaulution al Grupului Renault. Jantele de dimensiuni mari, finisajul în nuanța kaki și designul unic vor fi disponibile, de asemenea, pe modelul de bază, alături de noua culoare a siglei Dacia. Șeful studioului a mai precizat că următoarea generație Duster vine cu elemente de design preluate de la acest concept. 

Versiunea de serie, care măsoară o lungime de 4.60 de metri, va fi plasată deasupra modelului Duster ca dimensiune. Sursele au anunțat că modelul de serie Bigster va fi disponibil și într-o versiune cu 7 locuri. În ceea ce privește detaliile tehnice, mașina vine disponibilă cu tracțiune 4×4 și cu motorizări hibride. Zvonurile au răspândit informații potrivit cărora motorul are capacitatea de a dezvolta peste 280 de cai putere, însă acest lucru nu a fost confirmat de producător. 

Sursă: automarket.ro

1, 'include' => $prevPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $prevPost = get_posts($args); foreach ($prevPost as $post) { setup_postdata($post); ?>

1, 'include' => $nextPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $nextPost = get_posts($args); foreach ( $nextPost as $post ) { setup_postdata($post); ?>