Comenzile Ford Focus din 2022 au fost oprite din cauza lipsei de piese

Producția noului Ford Focus a fost lovită de lipsa de piese din cauza crizei din Ucraina, ceea ce înseamnă că în prezent nu poate fi echipat cu sistemul de infotainment de vârf, a declarat compania pentru Autocar. 

Potrivit unei declarații, producătorul american a confirmat că lipsa de piese a afectat noua gamă de mașini Focus, modificate, care urmau să fie livrate în cursul acestui an. Modelul se așteaptă să primească o serie de îmbunătățiri tehnologice, alături de o reîmprospătare ușoară a stilului, ca parte a faceliftului, inclusiv noul sistem Sync 4 al companiei. 

„Ca urmare a conflictului din Ucraina, unul dintre furnizorii noștri de piese pentru modelul Focus actualizat a indicat că nu este în măsură să satisfacă cererea de piese, printre care se numără și ecranul Sync 4 de 13,2 inci”, a spus producătorul. Modelele echipate cu ecran tactil mai mic de 8,0 inci nu vor fi afectate, însă Ford a confirmat că este în căutarea unui nou producător de piese.

„Livrarea acestor piese este mutată într-o nouă locație din Europa, dar până când aceasta nu va fi pusă în funcțiune, ecranul de 13,2 inci cu Sync 4 nu va fi disponibil pentru clienți”, a spus acesta. „Vom continua să construim Focus actualizat cu ecran de 8,0 inci. Ne cerem scuze clienților pentru inconvenient, dar avem încredere că vor înțelege circumstanțele excepționale”.

Noul sistem dispune de comenzi integrate de încălzire și ventilație, alături de o interfață de utilizator mai eficientă, precum și Apple CarPlay și Android Auto, recunoașterea vorbirii și actualizări de software over-the-air. Focus este construit la uzina de asamblare Ford Saarlouis din sud-vestul Germaniei.

Sursă: autocar.co.uk

1, 'include' => $prevPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $prevPost = get_posts($args); foreach ($prevPost as $post) { setup_postdata($post); ?>

1, 'include' => $nextPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $nextPost = get_posts($args); foreach ( $nextPost as $post ) { setup_postdata($post); ?>