Clientii Stinger se pot bucura acum de mai multa putere

Avand in vedere ca a debutat anterior pe alte piete in urma cu ceva timp, nu este tocmai o surprinza pentru care s-au mai intalnit cu noul concept, insa este de precizat ca noua generatie prezinta imbunatatiri sub capota. Comparatorii Stinger se pot bucura acum de mai multa putere. 

Noul Kia renunta la motorul de 2.0 litri turbo, preluat de la versiunile cu specificatii mai mici, si obtine un turbocompresor de 2,5 litri cu patru cilindri, care ofera 300 de cai putere 422 Newton-metri de cuplu pentru GT-Line, inregistrand o crestere cu pana la 45 CP fata de vechiul model. Totodata, Kia anunta va atinge suta de metri in aproximativ 5,2 secunde. 

Cu toate acestea, se pare ca modelele GT primesc un mic impuls de putere. V6 de 3.3 litri cu doua turbocompresoare pot creste pana la 368 CP. Indiferent de nivelul de asamblare, toate versiunile Stinger din 2022 schimba vitezele folosind un automat cu opt trepte, iar tractiunea integrala este, de asemenea, disponibila pentru intreaga gama. In plus, clientii pot beneficia de noil sistem electronic de evacuare. 

La nivel vizual, iluminarea LED este distinctiva, mai ales in partea din spate, avand o banda mai lata care lumineaza de la obiectiv la obiectiv. La modelele GT1 și GT2, semnalizatoarele din spate sunt, de asemenea, cu LED-uri. De asemenea, vehiculul vine cu roti actualizate in doua optiuni, fie in varianta de 18 inci, fie in cea de 19 inci. 

Producatorul auto nu a dezvaluit inca preturile pentru Stinger 2022, insa se vehiculeaza ca pretul modeleleor GT-Line ar putea creste cu 3.000 de dolari, reflectand cresterea considerabila a puterii.

Chiar daca informatiile nu au fost confirmate, modelele GT2 de top ar putea obtine o reducere semnificativa. Kia va dezvalui mai multe specificatii cat de curand, avand in vedere ca modelele din 2022 vor sosi in aceasta primavara. 

1, 'include' => $prevPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $prevPost = get_posts($args); foreach ($prevPost as $post) { setup_postdata($post); ?>

1, 'include' => $nextPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $nextPost = get_posts($args); foreach ( $nextPost as $post ) { setup_postdata($post); ?>