Citroën prezinta noul e-Berlingo cu motor electric de 136 CP

Citroën a dezvaluit versiunea complet electrica a noului Berlingo MPV, avand  un motor de 134 CP si o autonomie de 273 kmh. 

Berlingo este una dintre cele trei transportoare electrice pe baza de autoutilitare pe care grupul PSA le va lansa in acest an, in conformitate cu obiectivul sau de a-si electrifica complet gama pana in 2025. 

La fel ca in cazul modelului e-Partner, versiunea electrica Berlingo este dezvoltata pe platforma EMP2 si este oferita in doua optiuni de caroserie: medium de 4.4 metri sau XL de 4.75 metri. Totodata, si modelul Peugeot dispune de doua optiuni: Standard si Long, avand dimensiuni similare. 

Designul si interiorul sunt preluate, in mare parte, de la vehiculul cu ardere interna, exceptand badging-ul albastru si accentele de finisare. Modelul este echipat cu un afisaj central de 8,0 inci si cu cinci scaune standard, in timp ce versiunea cu ampatament mai lung castiga un al treilea rand, fiecare accesibil printr-o pereche de usi glisante de dimensiuni mai mari in fiecare parte. Interiorul beneficiaza de noul concept de acoperis Modutop, care evidentiaza modul usor de utilizare al vehiculului. 

In ceea ce priveste dimeniunile modelului, acestea raman neschimbate in comparatie cu versiunile cu ardere interna, inregistrand o capacitate maxima de 4400 litri si o sarcina utila de 800 kg. 

Producatorul francez nu a stabilit inca un pret, insa a anuntat oficial ca noile modele e-Berlingo se vor gasi pe piata, incepand cu ultimul trimestru din 2021.

1, 'include' => $prevPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $prevPost = get_posts($args); foreach ($prevPost as $post) { setup_postdata($post); ?>

1, 'include' => $nextPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $nextPost = get_posts($args); foreach ( $nextPost as $post ) { setup_postdata($post); ?>