Citroen C5 – considerata masina emblematica a brandului

In curand, Citroen va lansa un nou concurent pe segmentul sedanurilor, insa noul C5 este departe a fi un sedan conventional cu patru usi, asa cum se prezinta vechiul C5  in 2017. Avand in vedere ca producatorii auto au lansat noul trend de de a transforma toate masinile in crossover-uri si SUV-uri, versiunea actualizata C5 se va plia noilor cerinte. 

De la partea din fata si pana la stalpul C, noul modelul adopta designul unui sedan destul de obisnuit, insa linia acoperisului inclina usor spre spate, pentru a oferi un haion cu o mai mare practicitate. Asemanator conceptului Cxperience din 2016, se speculeaza ca noul C5 va ramane fidel acestei constructii. 

Modelul de a treia generatie se va deplasa pe aceeasi platforma EMP2, la fel ca in cazul modelului C5 Aircross. Potrivit unui interviu oferit publicatiei Auto Express, directorul de produse si strategie, Laurence Hansen, a descris noul concept ca fiind un vehicul foarte diferit, foarte confortabil, idealizand masina grozava. 

De asemenea, folosita si pentru modelele Peugeot 508 si DS9, platforma EMP2 accepta electrificarea si exista sanse mari ca noul C5 sa fie disponibil cu un propulsor hibrid plug-in. 

La fel ca in cazul modelelor Citroen din trecut, se va pune un mare accent pe confort, motiv pentru care noua masina va beneficia de o suspensie de perna hidraulica progresiva. 

Dezvaluirea oficiala va avea loc in urmatoarele luni, chiar inaintea debutului oficial de la sfarsitul acestui an. Producatorul auto a anuntat anterior ca versiunea chinezeasca va prezenta un design usor diferit, conform preferintelor locale.

1, 'include' => $prevPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $prevPost = get_posts($args); foreach ($prevPost as $post) { setup_postdata($post); ?>

1, 'include' => $nextPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $nextPost = get_posts($args); foreach ( $nextPost as $post ) { setup_postdata($post); ?>