Citroen C5 Aircross primește modificări de stil și un interior complet revizuit

Producătorul francez de automobile a dezvăluit recent primele imagini și detalii oficiale despre noua versiunea a popularului Citroen C5 Aircross. Din imaginile teaser se observă că modelul primește o actualizare de stil a părții frontale și un interior diferit de ceea ce prezenta până acum. 

Citroen a lansat modelul C5 Aicross în 2018, în cadrul Salonului Auto de la Geneva. SUV-ul francez și-a făcut debutul european la sfârșitul aceluiași an, iar până acum, compania a comercializat peste 260.000 de unități. Pentru a-i propulsa mai departe succesul, producătorul francez a lansat acum primele detalii și fotografii ale unei versiuni facelift. 

Se pot observa o serie de modificări destul de vizibile în partea frontală, în special la nivelul farurilor. Citroen a introdus un spoiler nou, prizele de aer de dimensiuni mai mari au fost mutate mai jos, iar logo-ul companiei este flancat de două benzi LED întrerupte. În partea din spate, stopurile sunt expuse într-o grafică nouă. În plus, versiunea facelift primește jante noi ce măsoară un diametru de 18 inci și capace negre, cu aspect lucios, pentru oglinzile laterale.

În ceea ce privește specificațiile interioare, vehiculul vine echipat cu o consolă centrală reproiectată, un afișaj multimedia de 10 inci, un nou schimbător de viteze, primește mai mult spațiu de stocare și scaune Advanced Comfort, caracteristici preluate de pe Citroen C4 și C5 X. Producătorul a anunțat oficial că noul C5 Aircross facelift va fi disponibil în Europa de la începutul acestei veri. 

Sursă: automarket.ro 

1, 'include' => $prevPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $prevPost = get_posts($args); foreach ($prevPost as $post) { setup_postdata($post); ?>

1, 'include' => $nextPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $nextPost = get_posts($args); foreach ( $nextPost as $post ) { setup_postdata($post); ?>