Chinezii lanseaza noul concept Chiron Terracross

Rafał Czaniecki, designerul  industrial cu sediul in Shenzhen, China, a lansat un nou concept „Chiron Terracross”, o masina conceputa pentru a fi cat mai aproape de sol si cu o aerodinamica facuta pentru a atinge viteze mari. Dupa cum sustine, ideea din spatele masinii este un mix din doua categorii de vehicule diferite: super-rapidele si modelele 4×4-uri cu motociclete. 

Din teaserul se observa ca modelul pastreaza forma de baza originala a lui Chiron, dar modifica aproximativ toate detaliile din exterior. Vehiculul este dotat cu jante noi, imbracate in cauciuc special pentru teren, iar suspensia este de cateva ori mai inalta fata de modelul original.

Acelasi design se gaseste si pe sistemul de incarcare al acoperisului cu lumini LED integrate, faruri si stopuri. Un model foarte similar este folosit pentru banda de rulare a anvelopei si pentru tevile de esapament in forma hexagonala. Deasupra capacului care protejeaza motorul, exista o roata de rezerva in cazul in care anvelopa va suferi perforari. 

Rafał Czaniecki detaliaza ca prin adaugarea unor detalii suplimentare, cum ar fi scanerele digitale in loc de oglinzile clasice, masina va putea scana terenul si ajuta masina sa avanseze in conditii dificile. De altfel, pentru a completa modificarile, designerul a introdus o mare imensa de protectie care acopera fatada frontala. 

1, 'include' => $prevPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $prevPost = get_posts($args); foreach ($prevPost as $post) { setup_postdata($post); ?>

1, 'include' => $nextPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $nextPost = get_posts($args); foreach ( $nextPost as $post ) { setup_postdata($post); ?>