Chevrolet Corvette marchează cea de-a 70-a aniversare cu o ediție specială

Cunoscută mai degrabă sub numele de „Vette”, mașina sport în două uși, produsă și comercializată de Chevrolet pe parcursul a peste 60 de ani de producție și a opt generații de design, a câștigat o ediție distinctă pentru a sărbători cea de-a 70-a aniversare a plăcuței legendare. 

Pachetul 70th Anniversary Edition va fi disponibil pentru toate modelele Corvette Stingray și Z06 2023, oferind un stil personalizat în ideea de a aduce un omagiu mașinii originale, despre care Chevrolet crede că „a împins limitele tehnologiei, performanței și stilului”. Ambele modele câștigă roți distinctive, cu capace speciale pentru roți, finisate în roșu și negru. Cele două mașini primesc, de asemenea, noul logi care marchează ediția aniversară, etriere roșii, o protecție pentru bara din spate și un capac de portbagaj. 

Nu există modificări de performanță pentru niciunul dintre modele, însă clienții pot alege una din cele două opțiuni de culoare exterioară: alb perlat și carbon metalic. Totodată, pentru șoferii care vor să își personalizeze și mai mult vehiculul, aceștia pot opta pentru dungi de curse în culori satinate de gri și negru. Chevrolet spune că până în 2023 își va extinde palenta de culori exterioare și interioare la 14, respectiv opt nuanțe. 

Toate mașinile vin echipate cu plăci comemorative, poziționate pe grila difuzorului central și imprimate pe partea de jos a lunetei. Primul exemplar al noului Corvette Z06 de ultimă generație, produs în specificația ediției aniversare, va fi scos la licitație la sfârșitul lunii ianuarie cu un VIN de 001. 

Sursă: autocar.co.uk

1, 'include' => $prevPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $prevPost = get_posts($args); foreach ($prevPost as $post) { setup_postdata($post); ?>

1, 'include' => $nextPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $nextPost = get_posts($args); foreach ( $nextPost as $post ) { setup_postdata($post); ?>