Cea mai rapida masina inregistreaza un record de viteza pe sosea

Supercar-ul Tuatara a doborat recordul pe sosea, depasind modele de performanta precum Bugatti sau Koenigsegg, inregistrand 509 kilometri pe ora. 

Modelul este rezultatul producatorului american SSC North America, care a reusit sa isi plaseze creatia in top 1, furand titlul supercar-ului suedez Koenigsegg Agera care atingea viteza maxima de 447 kmh.

S-a intamplat pe o sosea din Nevada, unde a gonit in directii opuse ale drumului in decurs de o ora, iar in una dintre incercarile sale, a atins chiar si 533 kmh. Tuatara are o caroserie din fibra de carbon si este echipata cu motor twin-turbo V8 de 5.9 litri care produce peste 1.770 CP. Dupa demonstratia din desert, zeci de materiale au inceput sa vehiculeze in mediul online, monitorizand si discutand performanta masinii. 

Compania a anuntat ca va pune in vanzare doar o suta de unitati si care vor putea fi achizitionate la un pret de aproximativ doua milioane de dolari. 

1, 'include' => $prevPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $prevPost = get_posts($args); foreach ($prevPost as $post) { setup_postdata($post); ?>

1, 'include' => $nextPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $nextPost = get_posts($args); foreach ( $nextPost as $post ) { setup_postdata($post); ?>