Ce avantaje îți oferă autoturismele rulate de la Auto Schunn România?

Autoturismele rulate reprezintă un concept mai puțin cunoscut. Nu sunt doar simple mașini second hand, ci automobile verificate, cu livrare imediată, la prețuri foarte competitive.

Dacă încă nu ai aflat ce avantaje ai alegând vehicule rulate, în acest articol vei afla mai multe. Pentru a găsi cele mai interesante modele Mercedes Suceava, te poți adresa unui dealer auto.

La Auto Schunn România, partener autorizat Mercedes-Benz, poți alege diferite modele de autovehicule rulate, în cadrul reprezentanțelor situate în Arad, Timișoara, Deva, Sibiu sau Suceava.

Fiecare din mașinile second hand Arad oferite de Auto Schunn au garanție si sunt atent verificate de experții tehnici, certificați Mercedes-Benz. Prețul accesibil, serviciile de calitate și livrarea promptă sunt doar câteva din argumentele în favoarea achiziției autovehiculelor rulate. 

Pentru companii sau pentru persoane fizice, gama de vehicule rulate este însoțită de pachet integral de servicii tehnice de calitate, pentru a garanta funcționalitatea si performantele acestor autoturisme.

Ce avantaje ai dacă achiziționezi un autoturism rulat?

Încrederea în parametrii tehnici declarați de dealer este un prim avantaj. Vei alege un autovehicul cu un rulaj corect, verificat, garantat de către specialiști

Beneficiezi de revizii gratuite la 10.000 km sau în termen de maxim 6 luni de la achiziție. Întreținerea autovehiculului tău va fi realizată la cei mai buni parametri de calitate. 

Ai asistență și suport în caz de incidente neprevăzute în trafic sau parcare.

Când cumperi un vehicul rulat primești o evaluare profesionistă din partea specialiștilor de la Auto Schunn, pentru a avea parte de o achiziție rapidă și comodă. 

Fiecare autovehicul are aspectul estetic și funcționalitatea verificate de către tehnicieni specializați Mercedes -Benz iar automobilele beneficiază de verificare în +200 puncte.

Atunci când decizi să achiziționezi un Mercedes-Benz rulat, vei avea la dispoziție istoricul de service al mașinii, certificat de specialiști. Și pentru siguranța ta vei benefica de 12 luni de garanție europeană a vehiculului, de la Mercedes Benz. Autovehiculele rulate sunt testate atent, sunt vândute într-o stare excelentă atât din punct de vedere estetic cât și tehnic, deci nu mai ai griji la verificarea acestora în momentul cumpărării. Livrarea se rezolvă rapid, pentru orice autovehicul aflat în reprezentanțele Auto Schunn, pentru a te bucura cât mai rapid de noua ta mașină. 

Leasing autovehicule Mercedes-Benz rulate: 

Dacă vrei să achiziționezi un autovehicul rulat Mercedes Benz, poți accesa programul Financial Services. Leasingul auto oferit de Auto Schunn te ajută să plătești în ritmul tău, să beneficiezi de rate conform unui contract negociat, pentru a cumpăra modelul dorit. 

Sistemul de leasing financiar de la Auto Schunn Romania îți pune la dispoziție un mecanism de plată personalizat, cu avantaje deosebite. Poți cumpăra auto rulate în leasing, indiferent că ești persoană fizică sau juridică.

Service autorizat pentru auto rulate Mercedes Benz:

Pentru autoturismele rulate, orice problemă poate fi rezolvată în centrele autorizate Mercedes-Benz, unde vei fi ajuta de o echipa de tehnicieni calificați, cu certificare Mercedes-Benz. Piese de schimb, instrumente de diagnosticare și service sunt la dispoziția clienților. Alegând Auto Schunn te vei bucura de performanță, calitate și excelență în service și întreținere auto. 

Centrele de service sunt pregătite cu stocuri complete de piese noi sau manufacturate. Specialiștii autorizați Mercedes Benz te pot ajuta în orice situație, oferind servicii de top. 

Concluzii:

Autovehiculele rulate sunt preferate de cei care își doresc un anume model Mercedes, iar la Auto Schunn au la dispoziție o gamă variată de automobile din care pot alege în funcție de preferințe.

Orice vehicul second hand este atent verificat, testat și garantat, iar siguranța unei achiziții de calitate atrage orice client. Vehiculele rulate beneficiază de revizii, asistență tehnică, piese de schimb, iar clientul poate opta inclusiv pentru o achiziție comodă, în leasing financiar, a acestor autoturisme.  

1, 'include' => $prevPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $prevPost = get_posts($args); foreach ($prevPost as $post) { setup_postdata($post); ?>

1, 'include' => $nextPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $nextPost = get_posts($args); foreach ( $nextPost as $post ) { setup_postdata($post); ?>