Care este pretul unui Opel Astra H second hand

Prima genratie a modelului, mai exact Opel Astra F, a avut debutul in anii ’90 si a fost succesorul versiunii Kadett E, lansata cu aproximativ zece ani mai tarziu. Ulterior, Opel Astra F a fost inlocuita de Astra G in anul 1998, prezentand diferite versiuni. 

In prezent, cel mai ieftin Opel Astra H a fost lansat in primavara lui 2004, in versiunea cu cinci usi, in timp ce modelele break si GTC si-au avut debutul un an mai tarziu. Generatia a fost actualizata in 2007, primind un design imbunatatit si stopuri de culori diferite. 

Printre noile caracteristicile ale modelului Opel Astra H, se numara farurile AFL (Aptive Forward Lighting) si noul sasiu IDS+ care putea fi controlat electronic. Dotarile standard ale acestor versiuni includeau un nou bodykit, scaune sport marca Recaro, o cutie automata cu sase rapoarte, faruri cu xenon si jante de 18 inci.

Astfel,  pentru cei interesati, pretul unui Opel Astra H second hand in cinci usi, cu un motor de 1.7 litri, care dezvolta 100 CP, conectat la o cutie de viteze manuale si trasnmisa pe puntea din fata, porneste de la 1.500 de euro si creste in functie de distanta parcursa a acestuia. 

Modelul din 2007 dispune de sistemul ABS (Antilock Braking System), de un ecran digital inclus in bord, airbag-uri frontale si laterale, dar si de geamuri electrice. 

1, 'include' => $prevPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $prevPost = get_posts($args); foreach ($prevPost as $post) { setup_postdata($post); ?>

1, 'include' => $nextPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $nextPost = get_posts($args); foreach ( $nextPost as $post ) { setup_postdata($post); ?>